Сплануй весілля у Львові

     Весільні пропозиції      Каталог компаній      Блоги      Користувачі     Вперше на сайті         Свадебный портал
Реєстрація Увійти    

Рецепт морского коктелю

Додано: 2014-01-12 15:24:42 kit kit
Приємні дрібниці



Ніхто краще не зможе впоратися з якісним приготуванням улюблених страв, ніж ви самі. Ви будете точно знати, що продукти найбільш якісні і свіжі, та й додаткові інгредієнти не викликають жодних сумнівів. Тому, справа за малим – всяти ці всі інгредієнти, добре їх вимити та піти і приготувати кращі рецепти...
Сьогодні на порядку денному такі рецепти як: салат з морепродуктів Морський коктейль. До речі рецепт даного салату можна знайти на сайті http://gotuemo.com.ua. Ця назва говорить сама за себе, а охочі покуштувати разом з вами це кулінарне диво знайдуться обов'язково. Приємним бонусом послужить той факт, що цей рецепт дуже корисний. Отже, для салату нам знадобляться приблизно кілограм замороженого готового коктейлю. Це в розрахунку на дві порції. Можна не брати готовий коктейль в магазині, а купити кальмарів, креветок, молюсків, мідій, восьминогів - все це до смаку.
Готову суміш спочатку потрібно розморозити. Якщо в складі помітите найбільш великі молюски, їх можна буде розрізати на кілька частин. Потім розморожений коктейль обов'язково занурте в підсолену гарячу воду (окріп), приправлену двома лавровими листками. Вариться суміш не довше 3-5 хвилин. Морський коктейль приправляється нарізаним червоним перцем і соком лимона. В рецепті можна використовувати соєву олію.
Ось, власне, і весь рецепт з фото. Ще для додання пікантного смаку додають часничок або іншу улюблену приправу. Миттєве приготування без клопоту, зате яка смачна страва виходить. Так само швидко можна приготувати і десерт. Сьогодні я повідаю вам, як спекти шарлотку з яблуками. Цей рецепт взагалі простий, без будь-яких надмірностей. Причому компоненти завжди знайдуться в холодильнику. Так що, йдіть до цього агрегату і діставайте 5 яєць, півкілограма яблук, 200 грамів борошна, стільки ж цукру, солі - щіпку.
Яйця збиваються з цукром, додається сіль і борошно, гарненько перемішується, а після цього готуються яблука. Досить зняти з них шкірку, очистити від насіння, порізати шматочками. Форма змазується маслом, посипається борошном, після чого на дно викладаються яблучка (можна, до речі використовувати і сухофрукти, і будь-які ягоди). Після цього фрукти заливаємо приготовленим тістом, і в духовку, розігріту до 180 градусів, поміщаємо форму на півгодини (максимум 40 хвилин).
Для приготування рецепта шарлотки використовують не адамове яблуко, а цілком звичайні, можна кислі, щоб зробити блюдо трохи кислим. А ось з адамового готують корисні настоянки, але це зовсім інша історія! Смачного!
 

Рейтинг:


Коментарі






Сторінки коментів:
 





Misto24.net - Новини міст України

Про нас    Реклама   

При повному або частковому копіюванню, посилання на "Наречена" обов'язкове
Розробка та підтримка сайту UkrLab.com
Львівський портал  Наречена Автомобіль на весілля  Наречена Подорожі по світу  Наречена Дівочі посиденьки